Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pelko on "kyllä"-leirin tehokkain ase

Ulkomaat
 

Britanniassa alkaa nyt poliittisen asevarustelun aika. Niin EU-jäsenyyden kannattajat kuin vastustajatkin käynnistelevät kampanjoitaan ja yrittävät haalia niin paljon nimekkäitä tukijoita ja rahoittajia kuin mahdollista.

Liike-elämän edustajat ovat enimmäkseen EU-jäsenyyden puolella. Siksi "kyllä"-leirillä on suurempi kampanjarahasto kuin "ei"-leiriläisillä.

"Kyllä"-leirin ei silti kannata upottaa rahojaan kampanjaan, joka yrittäisi maalata EU:sta ruusuisen kuvan. Unionin maine on Britanniassa niin huono, että sitä ei valkopestä millään rahalla.

Asiantuntijoiden mukaan odotettavissa onkin pelottelukampanja: Jos lähdemme unionista, meidän käy huonosti. Uhkana on työpaikkojen, kansainvälisten sijoitusten sekä vaikutusvallan menetys.

Useimpien mielipidemittausten mukaan EU-jäsenyyden kannattajat ovat johdossa. Erot ovat kuitenkin pieniä, ja ennen toistaiseksi vahvistamatonta vaalipäivää voi tapahtua mitä vain.

Äänioikeutettuja ovat ne, jotka saisivat äänestää parlamenttivaaleissakin. Britanniassa asuvista muiden EU-maiden kansalaisista äänioikeus on vain irlantilaisilla, maltalaisilla ja kyproslaisilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat