Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pääministeri Abadi: "Maailma on epäonnistunut"

Ulkomaat
 

Irakin liittolaiset jatkavat taistelua ääri-islamistista Isis-järjestöä vastaan nykyisellä linjalla, vastoin Irakin pääministerin Haider al-Abadin pyyntöjä tuen lisäämisestä. Abadi sanoi Yhdysvaltojen johtaman liittouman tehneen liian vähän Isisin pysäyttämiseksi.

"Maailma on epäonnistunut", Abadi sanoi ennen 20 liittolaismaan kokousta Pariisissa.

"Meillä on nyt Irakissa oikea strategia, yhdistelmä ilmaiskuja, koulutusta ja tehokkaita maailmanlaajuisia kumppaneita", sanoi Yhdysvaltojen varaulkoministeri Anthony Blinken uutistoimisto AFP:n mukaan.

Irakin hallituksen on syytetty epäonnistuneen maan eri uskonnollisten ja etnisten ryhmien yhdistämisessä. Abadi puolustautui moitteilta ja sälytti syytä liittolaisilleen.

Kansainvälinen yhteisö ei hänen mukaansa ole tehnyt riittävästi estääkseen ulkomaisia taistelijoita liittymästä Isisin riveihin.

"Haluamme selityksen, miksi meillä on niin paljon terroristeja Saudi-Arabiasta, Persianlahdelta, Egyptistä ja Euroopan maista. Jos kaikki johtuu Irakin poliittisesta tilanteesta, miksi Irakissa taistelee amerikkalaisia, ranskalaisia ja saksalaisia taistelijoita?" uutistoimisto Reuters siteerasi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat