Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jeb Bush ulkopoliittiselle kiertueelle Eurooppaan

Viisipäiväisellä vierailullaan Bush puhuu kovin sanoin Venäjästä

Ulkomaat
 

Yksi Yhdysvaltain presidenttipelin kärkinimistä, republikaani Jeb Bush vetää kovaa linjaa Venäjän ja presidentti Vladimir Putinin suhteen.

Presidentinvaaleihin valmistautuva Bush matkusti tiistaina Eurooppaan, missä hän puhuu Venäjän patoamisesta, kertoi The Wall Street Journal -lehti.

Jos Jeb Bush käyttää sanaa patoaminen, sillä on syvä kaiku. Kylmän sodan aikana patoamisella tarkoitettiin Yhdysvaltain ulkopolitiikkaa, jonka päämääränä oli estää Neuvostoliiton vaikutusvallan leviäminen eri puolilla maailmaa.

Entisen presidentti George H. W. Bushin poika ja presidentti George W. Bushin veli Jeb Bush matkustaa Saksaan, Puolaan ja Viroon yhteensä viideksi päiväksi.

Vierailun päämääränä on osoittaa, että Jeb Bush olisi uskottava ulkopoliittinen johtaja, joka arvostaa Yhdysvaltain ja Euroopan läheisiä suhteita.

Jeb Bushin vierailu Saksaan on myös symbolinen ele, sillä Berliinin muuri murtui ja Neuvostoliitto hajosi Bush vanhemman presidenttikaudella, mitä pidetään osittain patoamispolitiikan seurauksena. Presidentti George W. Bushin välit eurooppalaisiin liittolaisiin puolestaan kiristyivät Irakin sodan takia.

Laura Saarikoski HS
New York

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat