Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Auto räjähti Ruotsin Göteborgissa

Ainakin kolme kuoli. Alle kouluikäinen tyttö loukkaantui vakavasti.

Ulkomaat
 

Göteborgissa Torslandan kaupunginosassa räjähti perjantaina iltapäivällä auto paloaseman ulkopuolella, kertovat ruotsalaiset tiedotusvälineet.

Ainakin kolme ihmistä on kuollut. Paikalliseen sairaalaan tuotiin lisäksi yksi alle kouluikäinen, vakavasti loukkaantunut tyttö, kertoo Ruotsin yleisradioyhtiö SVT.

Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 17.18 Ruotsin aikaa Torslandan paloaseman ulkopuolelta.

Silminnäkijät sanoivat kuulleensa kovan räjähdyksen, kun auto räjähti.

Poliisi ei osaa sanoa vielä tarkalleen, mitä onnettomuudessa tapahtui. Paikalla oli useita poliiseja tutkimassa onnettomuuspaikkaa ja etsimässä jälkiä räjähdysaineista.

Aftonbladetin haastattelema Janne Wolltin ajoi liikenneympyrään samalla hetkellä, kun kuuli räjähdyksen.

"Katto tai mikä se nyt olikaan, jokin peltikappale, lensi varmaan kymmenen metriä ylös ilmaan. Se oli voimakas räjähdys", hän sanoi.

Wolltin lähti autostaan ja tempaisi sammuttimensa mukaan, mutta paikalla oli jo joku sammuttamassa. Wolltin kuvaili näkyä onnettomuuspaikalla hirveäksi.

"Jalat alkoivat vapista, ja jälkeenpäin tunsin itseni pahoinvoivaksi", hän kertoi Aftonbladetille.

Pelastuslaitos saapui pian paikalle ja hajotti väkijoukon. Kuorma-autonkuljettaja Fatos Begu ohitti onnettomuuspaikan myöhemmin.

"Toimitan materiaalia Volvolle ja sain luvan ohittaa, vaikka tie oli katkaistu. Siellä näyttää todella inhottavalta", hän kertoi ruotsalaislehti Expressenille.

Tuhoutuneen auton palasia oli kaikkialla, kaide oli rikki ja tiellä oli kiviä ja soraa. Onnettomuus häiritsi liikennettä, joten alueelle muodostui jonoja. Paikalla oli useita pelastusajoneuvoja.

Toisen Expressenin haastatteleman henkilön mukaan tapahtumapaikalla näytti todella pahalta. Autojonot olivat pitkiä ja ilmassa kaarteli helikopteri.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat