Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tunisian suosio matkakohteena on hiipunut

Suurlähetystön mukaan suomalaisia on Tunisiassa noin 150–200

Ulkomaat
 

Mikään suomalainen matkatoimisto ei tällä haavaa järjestä valmismatkoja Tunisiaan. Syksyllä matkoja kohteeseen alkaa myydä Detur.

"Järjestämme lyhyempiä valmismatkoja syys-, loka-, marras- ja joulukuussa, sillä kesällä Tunisiassa on kuuma", kertoo Deturin asiakaspalvelija Kati Komppa.

"Joulukuussa meillä alkaa myös pitkien, yleensä kahdeksan viikkoa kestävien talvimatkojen myynti, mutta niitäkin on varattu nyt on melko vähän."

Kompan arvion mukaan Tunisian suosio suomalaisten matkakohteena on viime aikoina laskenut.

"Turkki on nyt selvästi suositumpi", Komppa sanoo.

Suomalaiset voivat ostaa kesämatkoja Tunisiaan esimerkiksi Ruotsin kautta. Rantalomakohteena tunnetun Soussen lisäksi suosittuja turistikohteita Tunisisassa ovat Monastir ja Hammamet.

Ainakin 37 ihmistä kuoli perjantaina terrori-iskussa turistien suosimassa rantakohteessa Tunisian Soussessa.

Suomen ulkoministeriön mukaan Sousseen oli tehnyt matkustusilmoituksen 16 suomalaista. Ministeriön tiedossa ei ole suomalaisia uhreja, ja kaikki ilmoituksen tehneet oli tavoitettu perjantaina alkuiltaan mennessä.

Ulkoministeriöstä muistutetaan, että todellisuudessa suomalaisia matkailijoita on paikan päällä todennäköisesti enemmän.

Suomen suurlähetystöstä kerrotaan, että Tunisiassa on suomalaisia arviolta noin 150–200. Moni heistä oleskelee maassa pidempiaikaisesti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat