Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mediajohtaja ja senaattori puolustivat yllättäen homojen oikeuksia Venäjällä

Venäjällä on lähiaikoina kuultu arvovaltaisilta tahoilta kannanottoja homojen puolesta

Ulkomaat
 

Mediavaikuttaja ja Kremlin äänitorvena tunnettu toimittaja Dmitri Kiseljov sanoo tukevansa homoliittojen rekisteröintioikeutta.

"Seksuaalivähemmistöjen yhteisön [olemassaolo] on fakta. Voi miettiä, kuinka helpottaa ihmisten elämää siinä tapauksessa, jos he haluavat ottaa itselleen ja paperilla vastuun huolehtia toinen toisestaan. Loppujen lopuksi rakkaus saa ihmeitä aikaan, kuka sitä vastustaisi?", Kiseljov sanoi sunnuntaina Vesti nedeli -ohjelmassaan valtiollisella Rossija 1 -televisiokanavalla.

Kanavan omistava mediayhtiö VGTRK ilmoitti myöhemmin, että kyseessä oli Kiseljovin henkilökohtainen mielipide.

Toinen seksuaalivähemmistöjen puolustuspuheenvuoro tuli Arkangelin aluetta edustavalta senaattorilta Konstantin Dobryninilta, joka on Venäjän parlamentin ylähuoneen perustuslakivaliokunnan varapuheenjohtaja.

Dobryninin mukaan Venäjän ei tulisi "vajota parrakkaaseen, typerään homovastaiseen taisteluun", hän sanoi uutistoimisto Interfaksin haastattelussa. Globaalissa maailmassa on hänen mukaansa vain ajan kysymys, milloin vähemmistöt saavat ne oikeudet, joita niillä ei nyt ole.

Dobrynin tuomitsi jyrkästi pietarilaisen kaupunginvaltuutetun Vitali Milonovin vetoomuksen sulkea Facebook.

"On välttämätöntä – mitä pikemmin, sen parempi – puhdistaa poliittiselta kentältämme ja elämästämme muka-poliitikot, jotka käyttävät hyväkseen homojen vastaista taistelua ja harrastavat lainsäädännöllistä spammausta", Dobrynin kommentoi Milonovin aloitetta.

"Juuri he, eivät homot, ovat suora ja selvä uhka Venäjän turvallisuudelle ja juuri heitä vastaan valtion tulee taistella."

Anneli Ahonen
Pietari

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat