Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ministeri: Salaperäinen siiveke on turmakoneesta

Malesialaisministerin mukaan löydetty siiveke kuului Malaysia Airlinesin turmakoneeseen

Ulkomaat
 

Intian valtamereltä aiemmin tällä viikolla löytynyt salaperäinen lentokoneen siiveke kuuluu Boeing 777 -lentokoneeseen, vahvisti Malesian varaliikenneministeri Aziz Kaprawi uutistoimisto AFP:lle lauantaina.

Siiveke löydettiin Ranskalle kuuluvan Réunionin rannalta keskiviikkona.

Osan epäillään kuuluvan Malaysia Airlinesin turmakoneeseen, joka katosi jälkiä jättämättä maaliskuussa 2014. Koneessa oli yhteensä 239 matkustajaa ja miehistön jäsentä.

Koneesta ei ole tähän mennessä löytynyt palastakaan.

"Uskon, että olemme nyt lähempänä MH370-lennon mysteerin ratkaisua. Tämä voi olla todiste siitä, että lento MH370 upposi Intian valtamereen", ministeri kertoi uutistoimistolle.

Rannalta löytyneessä siivekkeessä oli koodinumero, jonka perusteella näyttää siltä, että osa kuuluu turmakoneeseen.

"Osanumeron perusteella on vahvistettu, että siiveke kuuluu Boeing 777 -lentokoneeseen. Tieto on peräisin Malaysia Airlinesilta", Kaprawi sanoi.

Siiveke lennätettiin lauantaina Pariisiin, missä viranomaiset tutkivat osaa lisätietojen saamiseksi. Yhden osan perusteella on kuitenkin vaikea ratkaista syytä lennon täydelliselle katoamiselle.

Réunionilla onkin etsitty muita tavaroita ja osia, jotka voisivat olla peräisin malesialaiskoneesta. Alueelta on löydetty muun muassa repaleinen matkalaukku ja kiinalainen vesipullo.

Turmakoneessa olleiden matkustajien omaisille pitkään jatkunut epätietoisuus koneen kohtalosta on ollut piinaavaa.

"Toivon vastauksia pian, koska tilanne on sietämätön", kertoi vaimonsa ja kaksi lastaan turmassa menettänyt ranskalainen Ghyslain Wattrelos uutistoimisto AFP:lle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat