Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donald Trump joutui liemeen seksistisestä heitostaan

Republikaanipuolue ei päästänyt Trumpia tilaisuuteensa

Ulkomaat
 

Yhdysvaltojen presidenttiehdokkuutta tavoitteleva kiinteistömoguli ja televisiopersoona Donald Trump sai lauantaina porttikiellon republikaanipuolueen tilaisuuteen seksistisen vitsailunsa vuoksi.

Trump vihjasi laajaa pahennusta herättäneessä kommentissaan, että television vaalitenttiä juontaneen naistoimittajan tiukat kysymykset johtuivat tämän kuukautisista.

Trump on valittanut toimittaja Megyn Kellyn esittäneen hänelle "epäreiluja" kysymyksiä. Kelly piinasi Trumpia muun muassa naisia halventavista puheista.

Trump kirjoitti Twitterissä perjantai-iltana, että tentin aikana Kellyn "silmistä ja ties mistä tuli verta", minkä tulkittiin viittaavan kuukautisvuotoon.

Lauantaina Trumpin kutsu republikaanien kannattajatilaisuuteen Atlantassa peruttiin, koska järjestäjät pitivät kommenttia sopimattomana.

Muut vaalitenttiin osallistuneet republikaanit riensivät puolustamaan Kellyä ja tuomitsemaan Trumpin sanavalinnat.

Trump selitteli Twitterissä viitanneen kommentillaan Kellyn nenään eikä mihinkään muuhun ruuminosaan.

"Maassamme on niin monia 'poliittisesti korrekteja' hölmöjä. Meidän pitää palata töihin ja lakata tuhlaamasta aikaa ja tarmoa hölynpölyyn", Trump kirjoitti Twitterissä.

Atlantan tapahtuman järjestäjää hän haukkui tiedotteessaan "täydeksi luuseriksi".

Trump on saanut runsaasti kannatusta rajuilla puheillaan ja räväkällä ulkopuolisen imagollaan, mutta hänen kampanjansa on aiheuttanut jatkuvia julkisuuskolhuja republikaanipuolueelle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat