Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donald Trump osti tuhansia herjaavia nettiosoitteita

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat

Yhdysvaltalainen presidenttiehdokas ja monimiljardööri Donald Trump on ostanut yli 3 000 nettisivuosoitetta, joista monissa häntä tai hänen yrityksiään herjataan, kertoo yhdysvaltalaislehti Business Insider.

Trumpin yhtiöt ovat rekisteröineet osoitteita kuten DonaldTrumpSucks.com, TrumpIsFired.com, NoMoreTrump.com, ja VoteAgainstTrump.com. Suomeksi osoitteet kuuluvat "Donald Trump on syvältä", "Trump on erotettu", "ei enää Trumpia" ja "äänestä Trumpia vastaan".

Ostettujen osoitteiden joukossa on myös Trumpin yrityksiä tai muita liiketoimia herjaavia osoitteita sekä tavallisempia liiketoimintaan liittyviä osoitteita.

Osoitteiden ostamisen tarkoitus on varata tietyt nettisoitteet omaan käyttöön ja estää kilpailijoita saamasta osoitteita itselleen. Näin Trumpin poliittiset kilpailijat eivät esimerkiksi voi varata käyttöönsä osoitetta, joka kehottaa äänestämään Trumpia vastaan.

Täysin turvassa Trump ei ole, sillä kilpailijat voivat yhä ostaa jonkin sellaisen Trumpin vastaisen osoitteen, jota tämä ei ole hoksannut tai halunnut rekisteröidä.

Nettisivuille ei välttämättä ole tarkoitus luoda mitään sisältöä. Monet suuret yhtiöt varaavat osoitteita itselleen samaan tapaan varmuuden vuoksi. Yhteensä Trumpin yhtiöt ovat varanneet käyttöönsä kymmeniätuhansia osoitteita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat