Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Thaimaan-iskusta epäillään verkostoa

Ulkomaat
 

Thaimaan poliisilla ei ole vieläkään aavistusta Bangkokin pommimiehen kansallisuudesta tai olinpaikasta. Poliisi kertoi keskiviikkona, ettei tiedä miehen liikkeistä sen jälkeen, kun tämä maanantaina jätti räjähderepun Erawanin hindupyhäkölle vilkkaalla turistialueella maanantaina.

Räjähdys tappoi ainakin 20 ihmistä, joista yli puolet oli kotoisin muista Aasian maista.

"Uskomme, että kyseessä on verkosto eikä vain yksittäinen, yksin toiminut ihminen. Turvakameran kuvan perusteella uskomme, että keltapaitainen mies toimi paikalla yhdessä yhden tai kahden muun ihmisen kanssa", poliisin edustaja Prawut Thavomsiri sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Poliisi on arvioinut, että turvakameran tallenteella esiintyvä mies muistuttaa enemmän ulkomaalaista kuin thaimaalaista. Tosin poliisijohtaja Somyot Pumpanmuang kertoi tiedotustilaisuudessa keskiviikkona epäilevänsä thaimaalaisia syyllisiä.

"Olen varma, että tähän liittyy thaimaalaisia, mutta en väitä, että kyse olisi vain thaimaalaisista tai että mukana on ulkomaalaisia", hän sanoi Reutersin mukaan.

Keskiviikkona poliisi julkaisi pääepäillyn kasvoista piirroksen, kertoi uutistoimisto AFP.

Mikään ryhmittymä ei ole ilmoittautunut iskun tekijäksi. Asiantuntijoiden mukaan tekotapa ei viittaa Thaimaan eteläosien muslimikapinallisiin tai edellistä hallitusta tukeviin niin sanottuihin punapaitoihin. Kansainväliset islamistiset terroristiryhmät puolestaan tapaavat ilmoittautua vastuullisiksi iskuistaan.

Erawanin pyhäkkö avasi ovensa jälleen keskiviikkona.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat