Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

No nyt on ainakin vaihtoehto

Ulkomaat
 
Annamari Sipilä Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on Helsingin Sanomien Lontoon-kirjeenvaihtaja.

Lontoolaisen veteraanikansanedustajan Jeremy Corbynin ei pitänyt koskaan voittaa Britannian työväenpuolueen johtajakisaa. Corbyn oli mukana vain täyte-ehdokkaana monipuolistamassa keskustelua.

Kävi kuitenkin niin, että juuri Corbyn oli se, jota ihmiset halusivat kuunnella. Muut ehdokkaat kalpenivat hänen rinnallaan. Lauantaina Corbyn otti murskavoiton ja nousi labourin johtajaksi ruohonjuuritason tuella.

Mikä Corbynissä viehättää? Corbynia hänen kampanjatilaisuudessa kuunnelleena ei voi olla huomaamatta, kuinka erilainen hän on muihin poliitikkoihin verrattuna. Corbyn tuntuu sanovan, mitä ajattelee. Esiintyminen vaikuttaa aidolta, osin valmistautumattomalta. Puheesta ei kaiu spin doctorin, eli esiintymisvalmentajan, nuotitus. Corbyn puhuu välittämisestä ja kaikkien oikeudesta ihmisarvoiseen elämään. Hän vakuuttaa, että politiikan tekemisen sääntöjä voi ja pitää muuttaa.

Nyt Britannian politiikassa on aito vaihtoehto: Jeremy Corbynin työväenpuolue. Onko vaihtoehdosta valtavirraksi, se on jo paljon epätodennäköisempää. Varmaa on kuitenkin se, että politikointiin on tullut uutta vauhtia ja uusvanhoja sävyjä.

Annamari Sipilä HS
Lontoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat