Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pohjois-Korea uhosi olevansa valmis käyttämään ydinaseita Yhdysvaltoja vastaan

Ulkomaat
 

Pohjois-Korea ilmoitti tiistaina olevansa valmis vastaamaan Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten "vihamielisyyksiin ydinaseilla milloin tahansa". Asiasta kertoi Pohjois-Korean atomienergiainstituutin johtaja pohjoiskorealaisen KCNA-uutistoimiston välityksellä.

Pohjois-Korea kertoi myös, että maan ydinlaitos on täydessä toimintavalmiudessa ja valmistaa nyt ydinpommeihin soveltuvaa materiaalia "paremmin ja enemmän".

Pohjois-Korealla arvioidaan olevan mahdollisesti kymmenkunta ydinpommia tai ainakin valmiudet niiden rakentamiseen. Pohjois-Korea on tehnyt myös ydin- ja ohjuskokeita, mutta maalla ei uskota olevan teknistä valmiutta vielä pitkän kantaman ydinohjuksen rakentamiseen.

Maailman eristynein valtio suunnittelee jälleen uutta ohjuskoetta lähiaikoina.

Länsimaiden mukaan kyse on ohjuskokeesta. Pohjois-Korea puolestaan toteaa, että kyse on maan avaruusohjelmasta ja satelliitin viemisestä avaruuteen.

Valkoisesta talosta kommentoitiin tiistaina, että Pohjois-Korean tulisi pidättäytyä teoista ja retoriikasta, jotka uhkaavat alueen rauhaa ja turvallisuutta, kertoi uutistoimisto AFP.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat