Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sanottua

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat

"Pidän tästä jätkästä."
Republikaanien presidenttiehdokkuutta tavoitteleva miljardööri Donald Trump kehui torstaina vaalitilaisuudessa yleisön edustajaa, joka sanoi, että presidentti Barack Obama on muslimi eikä edes amerikkalainen.
 

"Se oli erilaista . . . Sivistyneempää kuin yleensä."
Britannian pääministeri David Cameron keskiviikkona sen jälkeen, kun työväenpuolueen uusi johtaja Jeremy Corbyn oli ennenkuulumattomasti saanut parlamentaarikot keskustelemaan asioista rauhallisesti.

 

"Heillä ei ole paljon kokemusta näistä markkinajutuista."
Goldman Sachs -pankin hallituksen puheenjohtaja Lloyd Blankfein perjantaina Kiinan kommunistisen puolueen johtajista, jotka päättivät suuresta markkinainterventiosta.
 

"Se on kuin etulinja. Pitää kulkea 20 tarkastuspisteen läpi, jotta pääsee moskeijaan."
Jerusalemilainen Mazen Shawish kertoi, kuinka tarkasti perjantairukoukseen al-Aqsan moskeijaan menijät tarkastettiin Temppelivuorella, jossa on ollut viikon mittaan rajuja yhteenottoja.
 

"Yritämme pitää ihmisryhmät erossa toisistaan, jotta konflikteja ei sattuisi. Varsinkaan muslimimaista tulevat turvapaikanhakijat eivät ole tottuneita erittäin juopuneiden ihmisten kohtaamiseen julkisilla paikoilla."
Münchenin osavaltion sisäministeri Joachim Herrmann sanoi, että lauantaina alkavalla Oktoberfestillä on varauduttu yhteenottoihin. Münchenin alueelle on saapunut noin 75 000 turvapaikanhakijaa. Viime vuonna Oktoberfestin noin 6,3 miljoonaa vierasta joivat noin 6,3 miljoonaa litraa olutta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat