Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ukrainan sodan osapuolet sanoivat vetävänsä kevyitä aseita etulinjasta

Ulkomaat
 

Ukrainan armeija ja osa separatisteista vakuuttivat lauantaina vetävänsä kevyempiä aseita sekä panssarivaunuja sovitulta puskurivyöhykkeeltä Itä-Ukrainassa.

Uutistoimisto AFP:n mukaan niin kutsutun Luhanskin kansantasavallan kapinallisjoukot kertoivat jo aamupäivällä aloittaneensa aseiden poisvetämisen. Ukrainan armeijan edustaja sanoi Ukrainan aloittavan vetäytymisen iltapäivällä.

Kevyempien aseiden ja panssarivaunujen vetäytymisestä sovittiin aiemmin tällä viikolla. Tarkoituksena on yrittää vahvistaa Itä-Ukrainan haurasta tulitaukoa.

Toinen separatistialue, niin kutsuttu Donetskin kansantasavalta on ilmoittanut AFP:n mukaan alkavansa vetää aseitaan pois vasta 18. lokakuuta, jos Ukrainan tulitauko pitää.

Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyj ei ollut Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan kommentoinut vetäytymisen sujumista.

Ukrainan, Venäjän, Ranskan sekä Saksan johtajat kokoontuivat perjantaina Pariisissa keskustelemaan Ukrainan tilanteesta. Kokous oli ensimmäinen sitten helmikuun, jolloin Minskin rauhansuunnitelmasta sovittiin.

Perjantaina tapaamisessa keskusteltiin suunnitelman toteuttamisesta. Ranskan presidentti François Hollande sanoi sopimuksen toteuttamisen todennäköisesti viivästyvän.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat