Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poikkeuksellisen kovat sateet koettelevat USA:n itärannikkoa

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat
Joaquin-myrsky iski Etelä-Carolinaan
Joaquin-myrsky iski Etelä-Carolinaan
CNN:n mukaan odotettavissa on taukoamatonta sadetta läpi viikonlopun. Etelä-Carolinaan ennustettiin lähes 40 sentin sademääriä.

Yhdysvaltain kansallinen sääpalvelu on varoittanut "mahdollisesti historiallisista ja hengenvaarallisista" tulvista Yhdysvaltain kaakkoisosissa, uutistoimisto AFP kertoo.

Taukoamattomat sateet ovat koetelleet viime päivinä etenkin Etelä- ja Pohjois-Carolinan osavaltioita, joissa ainakin neljä ihmistä on kuollut sääolosuhteiden uhreina.

Sääennusteet kertoivat lauantai-iltana paikallista aikaa, että vuorokauden kuluessa on odotettavissa lisää rankkasateita, jotka uhkaavat koko Yhdysvaltain itärannikkoa.

Poikkeuksellisen kovat sateet eivät liity hirmumyrsky Joaquiniin, joka on aiheuttanut laajaa tuhoa Bahamalla. Joaquin kiertää Yhdysvaltain itärannikon kaukaa.

Charlestonin historiallisessa kaupungissa Etelä-Carolinassa monet kadut olivat tulvaveden peitossa, AFP kertoi. Suurin osa kaupungin ravintoloista ja baareista piti ovensa suljettuina vedenpinnan nousun takia.

Uutiskanava CNN:n mukaan Etelä-Carolinaan ennustettiin lähes 40 sentin sademäärää

Virginian osavaltiossa Virginia Beachin kaupungissa meri puolestaan nousi niin korkealle, että delfiinit pääsivät uimaan rantaravintolan terassille, kertoi CNN.

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama julisti lauantaina hätätilan Etelä-Carolinan osavaltioon, kertoi uutistoimisto Reuters.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat