Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joukko palestiinalaisia sytytti tuleen "Joosefin haudan"

Ulkomaat
 

Joukko palestiinalaisia sytytti perjantain vastaisena yönä tuleen Joosefin hautana tunnetun juutalaisten pyhän paikan Nablusissa Länsirannalla.

Tuhopoltto on tuorein käänne levottomuuksissa, jotka ovat kiihtyneet Israelissa ja Länsirannalla lokakuun alusta lähtien.

Israelin armeijan mukaan noin sata ihmistä ryntäsi juutalaisten pyhänä pitämälle paikalle varhain perjantaina, kertoi uutistoimisto Reuters. Palestiinan turvallisuusjoukot ajoivat mielenosoittajat pois paikalta, mutta sitä ennen osia hautapaikasta oli sytytetty tuleen polttopulloilla.

Israelin armeija kutsui tekoa "halpamaiseksi" tuhoteoksi.

Levottomuuksien aaltoa Jerusalemissa ja Länsirannalla pidetään pahimpana vuosikausiin.

YK:n turvaneuvosto kokoontui perjantaina hätäkokoukseen Jordanian pyynnöstä. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu korosti torstaina olevansa valmis tapaamaan palestiinalaisten johtajan Mahmud Abbasin, jota hän on syyttänyt väkivaltaisuuksien lietsomisesta.

Palestiinalaisten johto on sanonut aiemmin kieltäytyvänsä keskusteluista Israelin johdon kanssa, kunnes Israel keskeyttää juutalaissiirtokuntien rakentamisen Itä-Jerusalemissa ja Länsirannalla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat