Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viisi hukkui valassafarilla Kanadassa

Ulkomaat
 
ADAM CHILTON / Reuters
Valaita katsomaan lähteneiden turistien vene kaatui Brittiläisessä Kolumbiassa Kanadassa. Pelastusviranomaiset onnistuivat pelastamaan 21 ihmistä.
Valaita katsomaan lähteneiden turistien vene kaatui Brittiläisessä Kolumbiassa Kanadassa. Pelastusviranomaiset onnistuivat pelastamaan 21 ihmistä. Kuva: ADAM CHILTON / Reuters

Ainakin viisi Britannian kansalaista on kuollut Kanadassa valassafarilla, kertoo BBC. 27:ää turistia kuljettanut vene kaatui toistaiseksi tuntemattomasta syystä lähellä Vancouverin saarta Kanadan länsirannikolla sunnuntaina iltapäivällä paikallista aikaa.

Yksi ihminen on yhä kateissa, mutta rannikkovartiosto on ilmoittanut lopettaneensa etsinnät. Vancouver Sunin mukaan yksitoista ihmistä vietiin onnettomuuden jälkeen sairaalaan.

Turma tapahtui pienen Tofinon kaupungin edustalla. 2 000 asukkaan pikkukaupunki on suosittu surffi- ja valasmatkakohde.

Vancouver Sunin haastattelema paikallinen vesitaksiyrittäjä Brandon Hilbert kertoo, että hätäkutsun jälkeen kaikki paikalliset veneyritykset riensivät apuun. Hilbert ei osaa arvioida, mitä on voinut tapahtua.

”Olemme vieneet vuosien varrella tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä tällaisille matkoille tällaisissa olosuhteissa. En ymmärrä, mikä ongelma on ollut tai mitä on tapahtunut.”

Turmalaivan omistava yritys oli Hilbertin mukaan yksi ensimmäisistä valassafariyrityksistä Tofinon pikkukaupungissa ja yksi kaupungin suurimmista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat