Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Opposition ehdokas yllätti Argentiinan presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella

Ulkomaat
 
MARTIN ACOSTA / Reuters
Argentiinan hallituspuolueen ehdokkaan Daniel Sciolin kannattajat surivat aikaisin maanantaiaamuna puolueen päämajassa Buenos Airesissa, kun Scioli ei näyttänyt voittavan vaaleja ensimmäisellä kierroksella.
Argentiinan hallituspuolueen ehdokkaan Daniel Sciolin kannattajat surivat aikaisin maanantaiaamuna puolueen päämajassa Buenos Airesissa, kun Scioli ei näyttänyt voittavan vaaleja ensimmäisellä kierroksella. Kuva: MARTIN ACOSTA / Reuters

Oppositiota edustava konservatiivien ehdokas Mauricio Macri näyttää olevan voittamassa sunnuntaina järjestetyn Argentiinan presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen, alustavat tulokset kertovat.

Macrin menestys on johtamassa toiseen kierrokseen hänen ja vasemmistolaisen valtapuolueen ehdokkaan Daniel Sciolin välillä.

Kun äänistä oli maanantaina aamupäivällä Suomen aikaa laskettu 71 prosenttia, Macri johti 36 prosentin osuudella. Sciolia oli äänestänyt 35 prosenttia, uutistoimisto Reuters kertoo.

Vaali olisi ratkennut jo ensimmäisellä kierroksella, jos joku ehdokas olisi saanut 45 prosenttia äänistä tai 40 prosenttia kymmenen prosentin erolla seuraavaan.

Scioli voi yhä ohittaa Macrin, mutta toinen kierros näyttää lähes varmalta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat