Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisin väitetään ampuneen 18-vuotiaan mustan miehen Missourissa – perhe kiistää itsemurhan

Ulkomaat
 

Poliisia pakoon juossut 18-vuotias mies on kuollut Yhdysvaltain Missourin osavaltiossa, kertoo uutistoimisto Reuters.

Poliisin mukaan mies teki pakomatkan päätteeksi itsemurhan omalla aseellaan, mutta uhrin omaiset ja ystävät kiistävät tämän. Heidän mukaansa 18-vuotiaalla Amonderez Greenillä ei ollut mukanaan asetta.

Tapaus sattui keskiviikkona Normandyn kaupungissa St. Louisissa. Poliisi ei tapauksesta tiedottaessaan maininnut uhrin olleen afroamerikkalainen, mutta Huffington Post -lehden mukaan videoilla esiintynyt Greenin isä on musta.

Poliisin mukaan perhe kutsui viranomaiset apuun keskiviikkona, kun Green käyttäytyi sekavasti ja itsetuhoisesti. Viranomaisten mukaan poliisi yritti keskustella Greenin kanssa, mutta tämä ei suostunut yhteistyöhön poliisin eikä omaisten kanssa.

Kun Green lähti kävellen pois paikalta, poliisi seurasi häntä. Viranomaisten mukaan Green otti esiin aseen ja ampui sillä poliisia kohti. Poliisi yritti käyttää etälamautinta, mutta myöhemmin ampui Greeniä kohti.

Virallisen lausunnon mukaan poliisi luuli, etteivät luodit osuneet Greeniin, joka pakeni juosten poliisin näköpiirin ulkopuolelle. Poliisi sanoo tämän jälkeen kuulleensa laukausten ääniä. Greenin lopulta löytäneet poliisit kertovat tämän maanneen maassa ampumajäljet kasvoissaan.

Green vietiin kriittisessä tilassa sairaalaan, jossa hän kuoli varhain torstaiaamuna. Hänen kuolinsyytään ei ole vielä lääketieteellisessä tutkimuksessa selvitetty.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat