Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Siviilit kärsivät Syyrian pommituksista

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat
Amatöörivideo Syyriasta näyttää siviilikohteiden tuhoa
Amatöörivideo Syyriasta näyttää siviilikohteiden tuhoa
Siviilikohteet näyttävät kärsivän yhä enemmän taisteluissa, joissa Bashar al-Assad liittoilaisineen pyrkivät saamaan muun muassa Aleppon alueen takaisin haltuunsa. Kuva: Reuters

Siviilit kärsivät yhä enemmän pommituksista Syyriassa, alueelta julkaistut amatöörivideot osoittavat. Uutistoimisto Reutersin välittämissä uusimmissa videoissa näytetään tuhoja, joiden kerrotaan syntyneen venäläiskoneiden iskuissa.

Khan Sheikhounissa Idlibin maakunnassa pelastusmiehistöt keräsivät ruumiita öisen pommituksen jäljiltä. Pohjoisempana Aleppon esikaupunkialueella ainakin kahden kerrottiin saaneen surmansa ja kolmen haavoittuneen tynnyripommituksessa

”Nämä ovat Bashar al-Assadin ja Venäjän ilmavoimien järjestämiä verilöylyjä. He iskevät vain siviileihin. Nämä ovat kauppiaita, rauhanomaista väkeä”, Aleppon asukas sanoi Reutersin välittämässä materiaalissa.

Aleppon ympäristössä on taisteltu ankarasti jo useita viikkoja sen jälkeen, kun hallituksen joukkoja tukevat Hizbollahin ja Iranin sotilaat käynnistivät hyökkäyksen. Bashar al-Assad tukijoineen pyrkii saamaan Aleppon ympäristöineen takaisin kapinallisilta ja jihadisteilta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat