Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rakkausvalmentaja neuvoo uranaisia seuranhakuun: ”Tärkeintä on tajuta, mitä itse haluaa omalta elämältään”

Ulkomaat
 
Rakkausvalmentajan vinkit naisille: Näin saat miesten huomion
Rakkausvalmentajan vinkit naisille: Näin saat miesten huomion
Valmentaja auttaa naisia pääsemään treffeille Lontoossa. Toimittaja: Annamari Sipilä, HS, kuvaaja: Conor O'Leary, leikkaus: Janne Järvinen HS
Fakta

Valmentajan neuvot

 Ole positiivinen.

 Hymyile paljon.

 Muista katsekontakti.

 Ota tila haltuusi.

 Saa hänet tuntemaan olonsa hyväksi.

 Mieskin pitää kohteliaisuuksista.

 Pyydä apua - se imartelee miestä.

 Korosta naisellisuuttasi.

 Älä odota pelastajaa.

Lontoo. Miten Lontoossa onnistuu löytämään miehen? Missä vika, jos ei pääse treffeille?

Miljoonakaupunki on täynnä sinkkumiehiä, mutta silti kaikkia hyvännäköisiä ja menestyksekkäitäkään naisia ei onnista.

”Nainen voi olla liian ujo, tai sitten hän ei osaa puhua miehille oikealla tavalla”, analysoi Lontoossa toimiva rakkausvalmentaja Julia Keller, joka on tehnyt parinmuodostuksesta bisneksen.

Keller valmentaa uranaisia, jotka haluavat tavata miehiä.

”Kyllä se onnistuu oikealla asenteella. Lontoo on itseasiassa helppo, jos vertaa New Yorkiin, Los Angelesista puhumattakaan.”

Miten niitä miehiä sitten tavataan? Kaikki lähtee kuulemma itseluottamuksesta.

”Haluan ajatella, että voimaannutan naisia. Tärkeintä on tajuta, mitä itse haluaa omalta elämältään. On lyhytnäköistä jahdata vain treffejä, poikaystävää tai aviomiestä”, Keller kertoo yksityisen Home House -klubinsa sohvalla.

Tarjoilija tuo vihreää teetä ja keksejä. Seinäkorkeus on viisi metriä. Valokuvata ei saa, jotta klubin jäsenet eivät häiriinny.

Rakkausvalmentajan työssään Keller haluaa yhdistää amerikkalaisten naisten positiivisuuden ja venäläisten naisten naisellisuuden.

Keller itse syntyi Neuvosto-Liettuaan venäjänkieliseen perheeseen. Perhe muutti New Yorkiin jo ennen kommunismin romahdusta, kun Julia oli 7-vuotias.

”Venäläiset naiset ovat usein kauniita ja laitettuja, mutta he saattavat olla nyrpeitä. He eivät hymyile tarpeeksi”, Keller arvostelee. Amerikkalaiset osaavat hymyilemisen ja small talk -keskustelun. Keller opiskeli psykologiaa ja kauppatieteitä. Yliopistosta Lontoossa löytyi sveitsiläinen aviomies, ja pari sai kaksi tytärtä.

Liitto päättyi kuitenkin eroon. Se oli suuri pettymys Kellerille, joka oli aina ihaillut vanhempiensa ja isovanhempiensa onnellisia liittoja.

”Jätin mieheni, koska en ollut tyytyväinen suhteeseeni. Eihän miestä voi muuttaa, voi muuttaa vain itseään.”

Nyt Kellerin asiakkaat hyötyvät sekä valmentajan omista erokokemuksista kuin hänen entisestä työstä teknologiayritysten markkinoinnissa. Start-up-yrityksen pystyttäminen on kuulemma vähän kuin parisuhteen perustaminen. Pitää harjoitella ja epäonnistua aikansa, ennen kuin lopulta tärppää.

Keller vie naisia harjoittelemaan flirttailua kentälle eli baariin tai klubille.

Huoneeseen pitää astua pää pystyssä ja hymy huulilla. Sopiva kohde täytyy kartoittaa nopeasti katseella. Sitten pitää mennä juttelemaan. Mikä olisi hyvä avaus?

”Aina voi pyytää apua. Miehistä on ihanaa auttaa naisia. Jos mies on pitkä, sanon usein, että oletpas pitkä. Se tehoaa aina.”

Useita satoja miehiä haastatelleen Kellerin mukaan miehet eivät tavoittele täydellisen kaunista naista.

”Useimmille riittää nainen, joka on tarpeeksi viehättävä ja oikeanlaista naistyyppiä.”

Sen enempää miesten kuin naistenkaan on turha kuvitella, että kumppani löytyy helposti ”oman tason” yläpuolelta. Ikä, ulkonäkö, viehättävyysaste, koulutus, tausta, ammatti ja muut seikat määrittelevät tason, joka määrää puolison.

”Venäläiset naiset tavoittelevat usein oligarkia, vaikka eivät olisi tarpeeksi kauniita tai koulutettuja. Miksi ihmeessä joku oligarki haluaisi pelastaa heidät? Mitä mies siitä liitosta saisi?”

Skypen avulla Keller kouluttaa naisia myös Yhdysvaltain länsi- ja itärannikolla sekä Aasiassa. Kaikki eivät tarvitse treffiapua. Osa asiakkaista hakee potkua lamaantuneeseen suhteeseen tai neuvoja avioeron jälkeen.

Kolmen kuukauden valmennuskurssin hinta lähtee noin 2 000 punnasta eli 2 800 eurosta ja hinnat ovat nousussa. Kasvava asiakasryhmä ovat viisikymppiset miehet.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat