Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ulkoministeriö: Siinain turistikohteita vältettävä

Ulkomaat
 
Näin Siinaille pudonnut matkustajalento eteni
Näin Siinaille pudonnut matkustajalento eteni
Venäjälle matkalla ollut matkustajalentokone putosi Egyptin Siinailla. Sen kyydissä oli 217 matkustajaa ja 7 miehistön jäsentä. Grafiikka: Uolevi Holmberg, musiikki: "Lost Time" Kevin MacLeod (incompetech.com).

Siinain niemimaan pohjoisosiin, lähelle Libyan rajaa ja läntiselle aavikkoalueelle ei tule matkustaa lainkaan, Suomen ulkoministeriö toteaa myöhään perjantai-iltana julkaisemassaan tiedotteessa.

Lisäksi ulkoministeriö kehottaa välttämään tarpeetonta matkustamista Etelä-Siinain turistikohteisiin, kuten Sharm El Sheikhin alueelle, Dahabiin, Nuweibaan ja Pyhän Katariinan luostariin.

Ulkoministeriön mukaan Pohjois-Siinain turvallisuustilanne on erittäin huono. Egyptin rantakohteista Hurghadan ja Marsa Alamin alueilla turvallisuustilanne on pysynyt vakaana.

Lisäksi ulkoministeriö muistuttaa, että Kairoon ja Alexandriaan matkustettaessa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta.

Myös monet muut maat ovat tehneet uusia ohjeistuksia Siinaille matkustamisesta sen jälkeen, kun venäläinen matkustajakone putosi Egyptin Siinain niemimaalla viime viikolla. Maahansyöksyssä kuoli 224 ihmistä.

ASMAA WAGUIH / reuters
Brittiläiset ja venäläiset matkustajat jonottivat perjantaina poispääsyä Sharm el-Sheikhin lentokentällä.
Brittiläiset ja venäläiset matkustajat jonottivat perjantaina poispääsyä Sharm el-Sheikhin lentokentällä.
Tuhannet turistit jumissa Sharm-el-Sheikissä
Tuhannet turistit jumissa Sharm-el-Sheikissä
Noin 80 000 venäläistä turistia on jumissa Egyptissä Venäjän keskeytettyä lennot tuhoisan lentoturman jälkeen. Kuva Reuters
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat