Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ohjaamon nauhoite päättyi meluun

Ulkomaat
 

Egyptin Siinaille viikko sitten pudonneen venäläiskoneen ohjaamosta kuului viimeisellä sekunnilla melua, Egyptin viranomaiset kertoivat lauantaina.

Onnettomuustutkinnan johtajan Ayman al-Muqaddamin mukaan on kuitenkin vielä liian aikaista päätellä melun perusteella mitään ja kaikki tutkintalinjat ovat yhä auki, uutistoimisto Reuters kertoi.

Ranskalaisviestimet kertoivat perjantaina matkustajakoneen mustien laatikoiden viittaavan siihen, että lentokoneessa olisi räjähtänyt pommi. Myös brittiviranomaiset ovat aiemmin arvioineet, että koneen ruumaan saatettiin asentaa pommi ennen lähtöä.

Uutiskanava NBC kertoi lauantaina yhdysvaltalaisiin viranomaislähteisiin viitaten, että jihadistijärjestö Isisin jäsenet Egyptissä ja järjestön johtajat Syyriassa juhlivat turmakoneen pudottamista ja kuvailivat iskun toteuttamista puhelussa, jonka sisällön viranomaiset saivat haltuunsa.

Isisiin kytköksissä oleva Siinain provinssi -järjestö ilmoitti heti turman jälkeen olevansa iskun takana. Isis on julistanut pyhän sodan Venäjälle, joka tekee ilmaiskuja Syyriassa.

Egyptin lomakohteesta Sharm el-Sheikhistä Pietariin matkalla ollut matkustajakone syöksyi maahan viikko sitten lauantaina. Turmassa kuoli 224 ihmistä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat