Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruotsin ja Saksan Ikeat tyhjentyvät tavarasta pakolaiskriisin vuoksi

Ulkomaat
 
Sari Gustafsson
Sängyt, patjat ja peitot ovat loppuneet joistakin Ruotsin ja Saksan Ikea-tavarataloista pakolaisten aiheuttaman suuren kysynnän vuoksi.
Sängyt, patjat ja peitot ovat loppuneet joistakin Ruotsin ja Saksan Ikea-tavarataloista pakolaisten aiheuttaman suuren kysynnän vuoksi. Kuva: Sari Gustafsson

Euroopan pakolaiskriisillä on ollut niin valtaisa vaikutus Ruotsiin, että jopa huonekalujätti Ikean tavaratalot ovat tyhjentyneet sängyistä, kertoo Bloomberg News.

Ikea kertoo, että sängyt, patjat ja peitot ovat loppuneet joistakin Ruotsin ja Saksan tavarataloista pakolaisten aiheuttaman suuren kysynnän vuoksi.

”Kerrossänkyjen, patjojen ja peittojen valikoimassa on puutteita joissakin Saksan ja Ruotsin myymälöissä. Mikäli tilanne jatkuu, riittävää tarjontaa on hankalaa ylläpitää”, kertoi Ikean tiedottaja Josefin Thorell Bloombergille.

Ikea on toimittanut huonekaluja paikallisille viranomaisille, jotka käsittelevät pakolaiskriisiä. Ruotsiin on saapunut tänä vuonna 120 000 turvapaikanhakijaa. Maahan odotetaan saapuvan tänä vuonna kaiken kaikkiaan 190 000 ihmistä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat