Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hotellityöntekijöiden epäillään kätkeneen pommin matkustajien tavaroihin Siinain turmakoneessa

Ulkomaat
 
Mohamed El-Shahed / AFP
Tuhannet lomailijat ovat edelleen jumissa Sharm el-Sheikissä Egytin kiristyneiden turvatoimien vuoksi.
Tuhannet lomailijat ovat edelleen jumissa Sharm el-Sheikissä Egytin kiristyneiden turvatoimien vuoksi. Kuva: Mohamed El-Shahed / AFP

Egyptin poliisi epäilee, että hotellihenkilökunta olisi saattanut piilottaa pommin Siinain lentoturmakoneen turistien matkatavaroihin, kertoo brittilehti The Telegraph.

The Telegraphin mukaan hotellihenkilökuntaa kuulustellaan ja heidän taustojaan tutkitaan äärijärjestöyhteyksien varalta. Poliisit yrittävät etsiä uusia vihjeitä onnettomuuden syystä.

Tuhannet lomailijat ovat edelleen jumissa Sharm el-Sheikissä Egyptin kiristyneiden turvatoimien vuoksi.

Britannian ulkoministeri Philip Hammond varoitti viikonloppuna, että lentoliikenteen turvamääräyksiä voidaan joutua kiristämään maailmanlaajuisesti, jos Siinain lentoturman syyksi varmistuu pommi – siitäkin huolimatta, että kiristykset tarkoittaisivat korkeampia kustannuksia ja viivästyksiä matkustajille.

Myös Lentoyhtiö EasyJetin toimitusjohtaja Carolyn McCall sanoi BBC:lle, että lentokenttien turvatoimia pitäisi tiukentaa ympäri maailmaa, vaikka monien lentokenttien turvatoimet ovat hänen mielestään jo nyt varsin tiukat.

McCall ja Hammond ovat molemmat sitä mieltä, että joidenkin maiden lentoyhtiöiden turvatoimet saattavat kaivata tiukennusta.

Egyptin Siinailla 31. lokakuuta sattunut venäläisen matkustajankoneen räjähtäminen johti kaikkien 224 matkustajan kuolemaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat