Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Housuton maanviljelijä heilutti lapiota mielenosoittajille Ranskassa – internet riehaantui

Ulkomaat
 
Kuvakaappaus Twitteristä
Ranskalainen maanviljelijä on päätynyt muokatuissa kuvissa muun muassa Taru sormusten herrasta -elokuvien velhojen Gandalfin ja Sarumanin seuraan.
Ranskalainen maanviljelijä on päätynyt muokatuissa kuvissa muun muassa Taru sormusten herrasta -elokuvien velhojen Gandalfin ja Sarumanin seuraan. Kuva: Kuvakaappaus Twitteristä

Eipä arvannut ranskalainen maanviljelijä, millaisen näkyvyyden voi saada ryntääminen pihalle lapio kädessä ilman housuja.

Ranskalaisen ympäristönsuojelujärjestön LPO:n jäsenet olivat kokoontuneet maanantaiaamuna Audonin kaupunkiin Lounais-Ranskaan osoittamaan mieltään tiklien, peipon sukuisten pikkulintujen, salametsästystä vastaan, kertovat Kanadan televisioyhtiön CBC:n sivut. He olivat purkamassa lintuansoja maissipellolla, kun tilan omistaja säntäsi yhtäkkiä ulos talostaan häätämään heitä alushoususillaan lapiota heiluttaen.

Mies jahtasi mielenosoittajia, huuteli heille rumia sekä yritti takavarikoida kameroita heiltä ja paikalla olleilta journalisteilta. Tilanne kesti noin viisitoista minuuttia, kunnes paikalle saapui poliisi.

LPO jakoi tuoreeltaan internetissä kuvia tilanteesta, mutta maanviljelijän maine alkoi levitä toden teolla, kun uutistoimisto AFP julkaisi useita kuvaajansa otoksia.

Erityistä huomiota herätti kuva, jossa mies näyttää suorastaan poseeraavan kameralle. Kuva levisi maanantaina ensin Ranskan mediassa, mistä se löysi tiensä sosiaaliseen mediaan.

Tästä alkoi housuttoman lapiomiehen ura internetin meeminä.

Kymmenissä ja taas kymmenissä kuvissa maanviljelijä on photoshopattu muun muassa Tarzanin, Braveheartin ja seitsemän kääpiön seuraan. Lisäksi hänet on pantu kilpailemaan curlingjoukkueen kanssa, pelaamaan tennistä arvokisoissa ja hyppäämään seivästä.

Miehen henkilöllisyys ei ole yleisessä tiedossa, mutta nyt hänen kasvonsa ja alusasunsa ovat tutut tuhansille ihmisille ympäri maailman.

Meemin lukuisiin edesottamuksiin pääsee tutustumaan muun muassa viestipalvelu Twitterissä käyttämällä aihetunnistetta #slipgate.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat