Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turkki nappasi Isis-epäiltyjä – yksi oli juuri tehnyt hiustensiirron

Ulkomaat
 
Reuters
Isis-taistelija kuvattuna kadulla Irakin Mosulissa kesällä 2014.
Isis-taistelija kuvattuna kadulla Irakin Mosulissa kesällä 2014. Kuva: Reuters

Turkin poliisi on pidättänyt Isis-järjestön terroristiksi epäillyn jihadistin, joka oli juuri ennen pidätystä tehnyt kauneussalongissa hiustensiirron.

Epäilty on Ranskan kansalainen, kertoo uutistoimisto AFP turkkilaisen mediayhtiö Doğanin tietoihin tukeutuen. Poliisilähteet kertoivat Doğanille, että pidätetty mies oli ollut poliisin tarkkailussa. Hänen kerrotaan tulleen Turkkiin Syyriasta, missä hänen epäillään suunnitelleen terroristi-iskua Turkin maaperällä.

Mies pidätettiin keskiviikkoaamuna İzmirin kaupungissa. Paikallinen tiedustelupalvelu oli seurannut häntä klinikalle, jossa miehelle tehtiin hiustensiirto.

Pidätetty oli kertonut kuulustelijoille halunneensa tehdä klinikalla myös toisen kosmeettisen toimen ”näyttääkseen paremmalta”, AFP kertoo.

Samaan aikaan valtion omistama uutistoimisto Anadolu ilmoitti, että Turkin poliisi on pidättänyt 11 epäiltyä Isis-terroristia Istanbulissa. Uutistoimisto Reutersin mukaan pidätyksissä käytettiin tukena helikopteria.

Viime viikolla Turkin poliisi pidätti kaksikymmentä Isis-kytköksistä epäiltyä rantalomakaupunki Antalyassa.

Turkin poliisi on tehostanut valvontaa, sillä Antalyassa käynnistyy sunnuntaina kaksipäiväinen G20-huippukokous. Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on saapumassa kokoukseen. Kahdenkymmenen suurimman teollisuusmaan tapaamisessa on tarkoitus keskustella muun muassa Syyrian ja Irakin sodista.

Lokakuussa Turkin pääkaupungissa Ankarassa tehtiin Turkin historian verisin terrori-isku. Itsemurhaiskussa rauhankulkueeseen kuoli 102 ihmistä ja satoja loukkaantui.

Turkin hallitus on syyttänyt pommi-iskusta jihadistijärjestö Isisiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat