Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Mafiaveljien” esikuva todettiin oikeudessa syyttömäksi

Ulkomaat
 
BRENDAN MCDERMID
Vincent Asaron väitetyistä rikoksista tunnetuin oli Yhdysvaltain 1970-luvun suurin käteisryöstö, jossa lentokentän rahtiholvista viestiin viiden miljoonan dollarin arvosta käteistä ja miljoonan arvosta timantteja.
Vincent Asaron väitetyistä rikoksista tunnetuin oli Yhdysvaltain 1970-luvun suurin käteisryöstö, jossa lentokentän rahtiholvista viestiin viiden miljoonan dollarin arvosta käteistä ja miljoonan arvosta timantteja. Kuva: BRENDAN MCDERMID

Washington. Newyorkilainen valamiehistö päätti torstaina, että mafiaperheessä kasvanut Vincent Asaro on syytön kuuden miljoonan dollarin ryöstöön John F. Kennedyn lentokentällä vuonna 1978.

Ryöstöstä ja Asarosta tuli tunnettuja siksi, että ohjaaja Martin Scorsese teki aiheesta elokuvan Mafiaveljet (eng. Goodfellas) vuonna 1990.

The New York Times -lehden mukaan syyttäjät väittivät, että Asaro olisi syyllistynyt murhaan, ryöstöön ja kiristykseen Bonnanojen mafiaperheen puolesta. Asaron väitetyistä rikoksista tunnetuin oli Yhdysvaltain 1970-luvun suurin käteisryöstö, jossa lentokentän rahtiholvista viestiin viiden miljoonan dollarin arvosta käteistä ja miljoonan arvosta timantteja.

80-vuotias Asaro olisi voinut saada elinkautisen rangaistuksen, jos hänet olisi todettu syylliseksi.

Asaron asianajaja pyrki kuitenkin osoittamaan, että Asaroa vastaan todistaneet miehet olivat ”halveksittavia valehtelijoita” ja puhuisivat mitä tahansa päästäkseen itse pälkähästä. Ilmeisesti valamiehistö oli lopulta samaa mieltä.

Uutiskanava ABC:n mukaan päätodistaja Gaspare Valenti oli Asaron serkku, joka oli nauhoittanut salaa Asaron puheita poliisille. Oikeudessa Valenti todisti, että hän oli suostunut välittämään tietoja poliisille rahaa vastaan, koska hänen uhkapeliongelmansa oli riistäytynyt käsistä ja hän oli saanut mafiasta tarpeekseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat