Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Useita kuolleita vauvoja löytynyt asunnosta Saksassa – äitiä etsitään

Ulkomaat
 
Saksassa paljastui epäilty vauvojen joukkosurma
Saksassa paljastui epäilty vauvojen joukkosurma
Seitsemän vauvaa on löydetty kuolleina Saksasta Wallenfelsin kaupungista läheltä Tšekin rajaa. Perheen 45-vuotias äiti on kateissa. Kuva: Reuters.

Omakotitalosta Etelä-Saksasta löytyi torstaina kaikkiaan kahdeksan vauvan ruumiit, kertoivat saksalaiset ja kansainväliset viestimet.

Saksalaisen Süddeutsche Zeitungin mukaan vauvat löydettiin torstaina Etelä-Saksassa sijaitsevasta Wallenfelsin pikkukaupungista. Ensin ruumiita kerrottiin olleen seitsemän, mutta myöhemmin torstaina viranomaiset ilmoittivat löytäneensä talosta vielä yhden kuolleen vauvan.

Kuolemista epäillään alustavasti 45-vuotiasta kioskinmyyjänä toiminutta äitiä, joka on kateissa.

Süddeutsche Zeitung -lehden mukaan hän on asunut miehensä ja useiden lastensa kanssa samassa omakotitalossa. Samassa talossa asui myös lasten isoäiti. Kuolemista epäilty ja miehestään eronnut nainen ei ollut enää viime aikoina asunut talossa.

Uutistoimisto AFP:n mukaan poliisi saapui paikalle Baijerissa sijaitsevaan taloon paikallisen naisen tekemän hälytyksen perusteella.

Talosta löytyneet ruumiit oli kiedottu pyyhkeisiin ja ne oli laitettu muovipusseihin, kertoo uutistoimisto AFP. Poliisin mukaan torstaina oli vielä liian aikaista arvioida, miten vauvat olivat kuolleet. Kuolinsyyntutkijoiden arvioita on viranomaisten mukaan odotettavissa vasta ensi viikolla.

Wallenfels on 3 000 asukkaan kaupunki. Süddeutsche Zeitungin mukaan naapurit kuvailevat perhettä ”yhteisöön kuuluneiksi”. Pormestari Jens Korn on järkyttynyt ja odottaa seuraavien viikkojen tuovan selvyyttä siihen, mitä talossa on tapahtunut.

Vain päivä aiemmin saksalaismies löysi niin ikään Baijerissa sijaitsevassa Landshutissa vauvan ruumiin 22-vuotiaan tyttärensä auton tavaratilasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat