Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saako surra Pariisin uhreja, ellei sure samalla kaikkia muita?

Ulkomaat
 

Facebook oli viikonloppuna trikolorimeri, kun ihmiset vaihtoivat profiilikuvansa taustalle Ranskan lipun solidaarisuuden merkiksi.

Jotkut kuitenkin paheksuivat sitä, ettei kukaan ollut vaihtanut profiilikuvakseen Libanonin lippua Beirutin terrori-iskujen jälkeen. Paheksujien mielestä pariisilaisia surevat ihmiset olivat kapeakatseisia länsimaalaisia, koska ranskalaisten suru koskettaa heitä enemmän kuin libanonilaisten.

Omat tuttavani nimittivät paheksujien asennetta Facebookissa ”indie-suruksi” ja paremmin surevia ”tragediahipstereiksi”: Heilutetaan Libanonin lippua silloin, kun se erottaa heiluttajan valtavirrasta ja osoittaa, että minun suruni on edistyksellisempää kuin muiden.

Osataan sitä Yhdysvalloissakin.

The New York Times -lehden toimittaja Frank Bruni huomautti sunnuntaina, että vain muutama tunti Pariisin iskujen alkamisen jälkeen oikeistolaiskolumnisti Ann Coulter twiittasi: ”Onpa harmi, ettei missään Euroopassa saa kantaa käsiaseita piilossa.” Republikaani Newt Gingrich twiittasi, että ”näinä aikoina hyvien ihmisten on tapettava pahat”.

Miksiköhän tätä pitäisi kutsua? Haukkasuruksi?

Näin jopa surusta on tullut identiteettipolitiikkaa, jonka tarkoitus on kertoa ennen kaikkea surijasta itsestään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat