Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruotsi nappasi jahdatun Isis-miehen

Ulkomaat
 
Ruotsin suojelupoliisi: Ruotsissa suunnitellaan terroritekoa
Ruotsin suojelupoliisi: Ruotsissa suunnitellaan terroritekoa
Ruotsin suojelupoliisi kertoi keskiviikkona nostavansa terrorivalmiuttaan. Suojelupoliisin päällikön Anders Thornbergin mukaan näyttää siltä, että Isis-taistelijoita on lähetetty Ruotsiin tekemään iskuja.

Ruotsin turvallisuuspoliisi ilmoitti torstaina napanneensa Isis-järjestön epäillyn jäsenen. Syyriasta palannut irakilaismies pidätettiin päivä sen jälkeen kun Ruotsi kohotti terrorismin uhkatasoa. Uutistoimisto TT:n mukaan mies otettiin kiinni Bolidenissä.

Turvallisuuspoliisi ei kommentoinut tapahtumapaikkaa, mutta alueen asukkaiden mukaan paikalla oli käynnissä poliisioperaatio alkuillasta saakka. Turvallisuuspoliisin mukaan pidätys sujui rauhallisesti ja nyt miestä on tarkoitus kuulustella. Säpo on muutoin ollut hyvin vaitonainen tapauksen yksityiskohdista.

Ruotsalaisissa useat mediat julkaisivat torstaina epäillyn kuvan ja tietoja tämän henkilöllisyydestä. Hänen kerrotaan olevan irakilainen ja terroristijärjestö Isisin jäsen. Ruotsin television SVT:n mukaan hän on 25-vuotias ja hänellä on jonkinlaisia yhteyksiä

Ruotsi on ollut naiivi terrorismin torjunnassa, totesi pääministeri Stefan Löfven torstaina.

Hallitus aikoo selvittää uusia terrorismin vastaisia toimia. Viranomaisille halutaan antaa nyt mahdollisuus kuunnella salattua verkkoliikennettä, kun kyse on vakavista rikoksista. Kameravalvontaa julkisilla paikoilla lisätään. Hallitus aikoo myös vaatia EU-tasolla, että passien biometriset tunnisteet tarkastettaisiin järjestelmällisesti Schengen-alueen ulkorajoilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat