Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ranskan pääministeri: Osa iskijöistä ”livahti sisään” pakolaiskriisin kaaoksen avulla

Ulkomaat
 
PHILIPPE WOJAZER / Reuters
Ranskan pääministeri Manuel Valls
Ranskan pääministeri Manuel Valls Kuva: PHILIPPE WOJAZER / Reuters

Ranskan pääministeri Manuel Valls sanoi torstaina, että jotkut Pariisin terrori-iskuihin osallistuneista käyttivät hyväkseen Euroopan pakolaiskriisiä ”livahtaakseen sisään” huomaamatta.

”Jotkut näistä ihmisistä käyttivät hyväkseen pakolaiskriisiä . . . kaaosta, kenties, livahtaakseen sisään”, Valls sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

”Muut [syyllisistä] olivat jo Belgiassa. Ja muut, minun on muistutettava, olivat Ranskassa”, hän sanoi.

Kreikan poliisi ilmoitti torstaina pidättäneensä kuusi ulkomaalaista väärennettyjen passien välittämisestä, uutistoimisto Reuters kertoi. Kreikan poliisilla on meneillään operaatio, joka yrittää päästä käsiksi rikollisjoukkoon, joka on levittänyt väärennettyjä papereita erityisesti Lesbosin saarella.

”Tämä rikollisjärjestö on järjestänyt yli sata kreikkalaista passia ja henkilötodistusta, joista se on veloittanut 300–700 euroa asiakirjasta riippuen”, nimettömänä pysytellyt kreikkalainen poliisi kertoi Reutersille.

Kreikka ilmoitti asiasta torstaina samaan aikaan, kun Ranskassa yritetään selvittää, kuinka osa terroristeista on päässyt Eurooppaan. Asioilla ei kuitenkaan tiedetä olevan suoraa yhteyttä toisiinsa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat