Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pommi-isku rikkoi ikkunoita aamuyöllä Ateenan keskustassa

Ulkomaat
 
Pommi räjähti Ateenan keskustassa
Pommi räjähti Ateenan keskustassa
Ikkunoita rikkonut pommi räjähti varhain tiistaiaamuna Kreikassa, Ateenan keskustassa. Tekijäksi epäillään paikallista sissiryhmää. Kukaan ei loukkaantunut iskussa.

Ateenan keskustassa räjähti pommi paikallisen liike-elämän edistämisjärjestön rakennuksen edustalla tiistaina aamuyöllä. Noin kello 3.30 tapahtunut räjähdys rikkoi ikkunoita, mutta kukaan ei loukkaantunut, kertoo uutistoimisto Reuters.

Hyökkäykset pankkeja, poliitikkoja, journalisteja ja liikemiehiä vastaan eivät ole tavattomia Kreikassa. Pommi-iskut ja tuhopoltot ovat yleistyneet vuodesta 2010, jolloin Kreikka aloitti ensimmäiset laajamittaiset säästötoimet selvitäkseen talouskriisiistä.

Reutersin mukaan tiistain pommi-isku oli kuitenkin ensimmäinen vasemmistolaisen pääministerin Alexis Tsiprasin aloitettua tehtävässään viime tammikuussa.

Ajastettu pommi oli pakattu selkäreppuun. Poliisi uskoo, että iskun takana on jokin kotimainen aseryhmä. Tuntematon soittaja kertoi pommista sanomalehdelle puoli tuntia ennen räjähdystä, kertoi poliisi Reutersin mukaan.

ALKIS KONSTANTINIDIS / REUTERS
Rikospaikkatutkijat työskentelivät räjähdyspaikalla tiistaina Ateenassa.
Rikospaikkatutkijat työskentelivät räjähdyspaikalla tiistaina Ateenassa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat