Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Belgia yrittää houkutella terrorismin pelottamia turisteja takaisin kissavideolla

Ulkomaat
 
HS–Reuters

Belgian turismiviranomaiset turvautuvat sosiaalisen median kissavillitykseen terrorismiuhan keskellä.

Kohonnut terrorismin uhka ja poliisin kehotukset välttää julkisia paikkoja sen aikana ovat olleet kova isku Belgian turismille. Hotellit ovat kertoneet peruutuksista.

Sunnuntaina poliisi pyysi yleisöä välttämään poliisioperaation yksityiskohdista kertomista sosiaalisessa mediassa. Belgialaiset vastasivat pyyntöön lähettämällä Twitteriin kuvia kissoista. Ilmiöstä tuli välitön verkkohitti.

Nyt Belgian turistiviranomaiset ovat julkaisseet 20 sekunnin videon, jossa näkyy kissoja Brysselin tärkeiden maamerkkien kuten Grand Placen luona. Videolla kissat tanssivat eri puolilla kaupunkia. Joillakin ihmisillä on naaman edessä vihreä omena, mikä on viittaus surrealistiseen belgialaistaiteilijaan René Magritteen.

Bryssel on ollut hälytystilassa lauantaista lähtien terrorismiuhan vuoksi. Koulut ja osa metroasemista avattiin kuitenkin keskiviikkona.

Flanderin, Brysselin ja Vallonian matkailuviranomaiset ilmoittavat olevansa ylpeitä brysseliläisistä ja halunneensa antaa pilke silmä kulmassa toteutetulle tempaukselle lisäpotkua. ”Kissat herättivät paljon sympatiaa kotimaassa ja ulkomailla”, ne tiedottavat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat