Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjä poistaa turkkilaisilta viisumivapauden

Ulkomaat
 
SERGEI KARPUHIN / Reuters
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov (oik.) kertoi viisumipäätöksestä perjantaina keskusteltuaan Syyrian ulkoministerin Walid Muallemin kanssa Moskovassa.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov (oik.) kertoi viisumipäätöksestä perjantaina keskusteltuaan Syyrian ulkoministerin Walid Muallemin kanssa Moskovassa. Kuva: SERGEI KARPUHIN / Reuters

Venäjä aikoo poistaa viisumivapauden Turkin kansalaisilta, kertovat uutistoimistot.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov kertoi perjantaina Moskovassa, että viisumivapaus poistuu vuodenvaihteessa. Päätöksestä tiedotettiin kolme päivää sen jälkeen kun Turkki oli pudottanut venäläisen lentokoneen lähellä Syyrian rajaa.

Venäjä ei tiettävästi aio ryhtyä sotilaalliseen voimankäyttöön Nato-maa Turkkia vastaan, mutta se on uhannut maata pakotteilla.

Presidentti Vladimir Putin oli jo aiemmin varoittanut Venäjän kansalaisia matkustamasta Turkkiin, joka on suosittu lomakohde. Torstaina hän kehotti Turkissa olevia venäläisiä palaamaan kotimaahansa.

Lavrov kiisti perjantaina, että viisumivapauden poisto olisi kostotoimi.

”Venäjä on melko huolestunut Turkin kasvavasta terrorin uhasta. Tämä kytkeytyy suoraan Venäjän ja kansalaistemme turvallisuuteen.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat