Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjä lahjoittaa Ranskalle koiranpennun – korvaa Pariisin iskuissa kuolleen poliisikoiran

Ulkomaat
 
Venäjän sisäministeriö
Venäjän sisäministeriö julkaisi viime viikolla kuvan Dobrynja-pennusta, jonka se tarjoutuu lähettämään Ranskalle.
Venäjän sisäministeriö julkaisi viime viikolla kuvan Dobrynja-pennusta, jonka se tarjoutuu lähettämään Ranskalle. Kuva: Venäjän sisäministeriö

Ranska on ilmoittanut ottavansa ilolla vastaan Venäjän lupaaman saksanpaimenkoiranpennun, jonka on tarkoitus symbolisesti korvata Pariisin terrori-iskussa marraskuussa kuollut poliisikoira Diesel.

”Venäjän poliisin koiranystävien lahja ranskalaisille virkaveljilleen...on teiltä hyvin vahva ja poikkeuksellinen symbolinen ele”, Ranskan sisäministeri Bernard Cazeneuve kirjoitti perjantaina Venäjän sisäministerille Vladimir Kolokoltseville, uutistoimisto AFP kertoo.

Venäjän sisäministeriö tarjoutui viime viikolla lähettämään Ranskalle Dobrynja-nimisen saksanpaimenkoiran pennun. Koira on nimetty venäläisen legendaarisen sotilaan mukaan. Puolivuotias Dobrynja on vielä poliisikoirakeskuksessa Moskovan ulkopuolella.

Diesel puolestaan oli seitsemänvuotias belgianpaimenkoira. Se kuoli 18. marraskuuta, kun poliisit iskivät jihadistien asuntoon Pohjois-Pariisissa.

Terroristien iskuissa Pariisiin 13. marraskuuta kuoli 130 ihmistä. Äärijärjestö Isis on ilmoittanut olevansa iskujen takana.

Isis ilmoitti olevansa myös lokakuussa pudonneen venäläisen matkustajakoneen tuhon takana. Turmassa kuoli 224 ihmistä.

Ranska ja Venäjä ovat sen jälkeen sopineet iskevänsä yhdessä Isisiä vastaan Syyriassa ja Irakissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat