Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Republikaanien Cruz: Suurin osa väkivalta­rikollisista on demokraatteja

Ulkomaat
 
MARK KAUZLARICH / Reuters
Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Texasin senaattori Ted Cruz sanoo, että suurin osa väkivaltarikollisista on demokraatteja. Cruz kuvattuna uskonnollisessa tilaisuudessa Iowan Des Moinesissa sunnuntaina.
Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Texasin senaattori Ted Cruz sanoo, että suurin osa väkivaltarikollisista on demokraatteja. Cruz kuvattuna uskonnollisessa tilaisuudessa Iowan Des Moinesissa sunnuntaina. Kuva: MARK KAUZLARICH / Reuters

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Texasin senaattori Ted Cruz sanoo, että suurin osa Yhdysvaltain väkivaltarikollisista on demokraatteja.

Cruz kertoi mielipiteitään konservatiivisen radiotoimittaja Hugh Hewittin ohjelmassa. Cruz hyökkäsi demokraatteja vastaan keskustelun keskittyessä viime viikonlopun Coloradon ampumisiin, jossa mies tappoi kolme ihmistä seksuaaliterveysjärjestö Planned Parenthoodin tiloissa.

”On kiistämätön fakta, että ylivoimaisesti suurin osa väkivaltarikollisista on demokraatteja, eikä media raportoi asiasta” Cruz sanoi.

Demokraattien lisäksi myös media sai oman osansa senaattorilta. Hänen mukaansa media on demokraattien puolella ja tiedotusvälineiden suhtautuminen republikaaneihin on asenteellista.

”Joka kerta, kun tapahtuu väkivaltainen rikos tai massamurha, voi melkein nähdä median kuolaamassa ja toivomassa, että tappaja olisi republikaani. Näin toimittajat voisivat mustamaalata vastustajansa”, Cruz paahtoi.

Cruzin mukaan demokraatit suhtautuvat rikollisiin pehmeästi, minkä myötä tuomitut rikolliset äänestävät demokraatteja.

Obaman hallinto pyrkii ajamaan rikoslain uudistusta, jonka tavoitteena on esimerkiksi vähentää vankien lukumäärää maan vankiloissa.

Uudistus on saanut kannatusta myös republikaanien riveissä, Yhdysvaltain politiikkaan keskittyvä sanomalehti The Hill kertoi kesällä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat