Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pakistan hirtti Talebanin tekemästä kouluiskusta tuomittuja

Ulkomaat
 
Zohra Bensemra / Reuters
Pakistanilainen sotilas seisoi armeijan ylläpitämän koulun käytävällä Peshawarissa viime vuoden joulukuussa sen jälkeen, kun kouluun iskeneet terroristit olivat kuolleet.
Pakistanilainen sotilas seisoi armeijan ylläpitämän koulun käytävällä Peshawarissa viime vuoden joulukuussa sen jälkeen, kun kouluun iskeneet terroristit olivat kuolleet. Kuva: Zohra Bensemra / Reuters

Pakistan hirtti keskiviikkona neljä miestä, jotka oli tuomittu viime vuoden joulukuussa tehdystä kouluiskusta, uutistoimisto Reuters kertoo.

Ääri-islamilaisen Pakistanin Taleban -järjestön tekemässä iskussa Pakistanin armeijan ylläpitämään kouluun Peshawarissa kuoli lopulta 134 lasta. Yhteensä kuolonuhreja oli 151.

Nyt hirtettyjen neljän miehen lisäksi kolme muuta miestä on tuomittu kuolemaan iskun suunnittelusta ja siinä auttamisessa. Heitä ei ole vielä teloitettu.

Kaikki yhdeksän iskun varsinaista tekijää kuoli Pakistanin armeijan operaatiossa koulun tyhjentämiseksi.

Isku oli pahin Talebanin Pakistanissa tekemä.

Pakistan palautti iskun jälkeen kuolemantuomion terrorismista tuomituille. Perustuslakia muutettiin, jotta uudet sotilastuomioistuimet voivat tuomita myös siviilejä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat