Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhdysvalloissa tänä vuonna jo yli 350 joukkoampumista

Ulkomaat
 
Kymmenet amerikkalaispoliisit piirittivät ampujaksi epäillyn taloa
Kymmenet amerikkalaispoliisit piirittivät ampujaksi epäillyn taloa
Liittovaltion poliisi FBI tutki varhain torstaina Suomen aikaa yhden epäillyn asuntoa, joka sijaitsee joukkosurmapaikan läheisyydessä Kalifornian San Bernandinossa.

Yhdysvalloista on tapahtunut vähintään 351 joukkoampumista ennen joulukuuta, kertoo sosiaalinen verkkosivuston Redditin keräämä tilasto. Asiasta uutisoi muun muassa The Washington Post.

Redditin tilastossa ovat mukana tiedot marraskuun loppuun eli Kalifornian San Bernardinon 14 uhria vaatinutta ampumista eikä mahdollisia muitakaan joulukuun ampumiskohtauksia tilastossa ei ole mukana.

Tilastoon on poimittu uutiset ampumisista, joissa vähintään neljä ihmistä on kuollut tai haavoittunut. Kyseinen tilasto eroaa Yhdysvaltojen keskusrikospoliisin FBI:n käyttämästä tavasta määritellä joukkoampuminen.

FBI määrittelee joukkoampumisen niin, että siinä on kuollut vähintään neljä ihmistä yhdessä ampumiskohtauksessa.

Redditin tilastoista löytyy tänä vuonna viisi päivää, jolloin oli viisi joukkoampumista. Tänä vuonna joukkoampumisissa on kuollut 447 ihmistä ja haavoittunut 1 292.

Ampumiskohtauksia on jo nyt enemmän kuin viime vuonna, mutta vähemmän kuin 2013, jolloin niitä oli 363.

Ampumisen seurauksena yli 33 000 ihmistä kuoli Yhdysvalloissa vuonna 2013. Se on 10,6 kuollutta jokaista sataatuhatta kansalaista kohden.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat