Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

USA:n varapresidentti Biden: Ukrainalla vielä paljon uudistuksia edessään

Ulkomaat
 
VALENTYN OGIRENKO / Reuters
Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden (vas.) ja Ukrainan presidentti Petro Porošenko tapasivat maanantaina Kiovassa.
Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden (vas.) ja Ukrainan presidentti Petro Porošenko tapasivat maanantaina Kiovassa. Kuva: VALENTYN OGIRENKO / Reuters

Kiovassa vieraillut Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden sanoi maanantaina Ukrainalla olevan vielä paljon kovaa työtä uudistuksia tehdessään, uutistoimisto Reuters kertoo.

”On ehdottomasti välttämätöntä, että Ukraina hankkiutuu eroon korruption syövästä...Ukraina on käännekohdassa. Mitä tapahtuu ensi vuonna, todennäköisesti määrittelee maan kohtalon sukupolviksi”, Biden sanoi yhteisessä lehdistötilaisuudessa Ukrainan presidentin Petro Porošenkon kanssa.

Biden myös ilmoitti Yhdysvaltain antavan Ukrainalle lähes 190 miljoonaa euroa auttaakseen maata taistelussa korruptiota vastaan ja byrokratian karsimisessa.

Ukrainan läntiset tukijat ovat toistuvasti kehottaneet Ukrainan johtoa toteuttamaan uudistukset, joista sovittiin lähes 40 miljardin euron kansainvälistä apuohjelman osana. Maan itäosissa viime vuonna alkanut sota romahdutti Ukrainan jo valmiiksi heikon talouden, joka on vuosia kärsinyt korruptiosta ja huonosta hallinnosta.

Ukrainan johto on vakuuttanut jatkavansa uudistuksia, joita se on jo säätänyt. Lännessä on kuitenkin alettu epäillä niiden tehoa. Myös Ukrainassa pettymys on laajaa, sillä iso osa uudistuksista ei ole näkynyt arjessa, joka monilla on talouskriisin vuoksi vain kurjistunut.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat