Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viron presidentti kihlasi Latvian kyberjohtajan

Ulkomaat
 
Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves puhui Helsingissä Slush-tapahtumassa marraskuun 15. päivänä.
Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves puhui Helsingissä Slush-tapahtumassa marraskuun 15. päivänä. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves, 61, on kihlautunut uuden naisystävänsä kanssa, kertoo Viron yleisradioyhtiö ERR. Presidentin kanslia on vahvistanut uutisen ja kertoo presidentin ja latvialaisen Ieva Kupcen, 38, kihlautuneen marraskuun puolivälissä.

Ilves erosi edellisestä vaimostaan Evelin Ilveksestä, 47, vappuna. Pariskunta oli naimisissa yksitoista vuotta.

Ieva Kupce, 38, on Latvian puolustusministeriön korkea virkamies. Hän johtaa ministeriön kansallisen kyberpuolustuksen yksikköä. Hän on johtanut Naton strategisen viestinnän osaamiskeskuksen perustamista Latviaan ja työskennellyt sitä ennen Latvian ulkoministeriön Natoon liittymistä valmistelleessa työryhmässä.

Kupcella on 13- ja 2-vuotiaat lapset. Postimees-lehden tietojen mukaan Kupce on leski. Toomas Ilveksellä on aiemmista liitoistaan kaksi aikuista lasta sekä 12-vuotias tytär liitostaan Evelin Ilveksen kanssa.

Postimeehen mukaan pariskunta aikoisi avioon vielä Ilveksen virkakauden aikana. Virossa presidentin virkakausi kestää viisi vuotta, ja vaalit pidetään seuraavan kerran vuonna 2016.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat