Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Itävallan Linz poistatti mies- ja naispareja esittävät liikennevalot

Ulkomaat
 

Itävallassa Linzin kaupunki on päättänyt samaa sukupuolta esittävät liikennevalot on poistettu. Ratkaisun teki oikeistopopulistisen Itävallan vapauspuolueen edustaja Markus Hein, joka vastaan kaupungin hallinnossa liikenneasioista.

Valoissa esiintyvät heteropari, naispari ja miespari ja rakastavat toisiaan.

”Liikennevalot ovat liikenteen ohjausta varten. Niitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi väärin siihen, että ihmisiä neuvotaan elämään elämäänsä tietyllä tavalla”, Hein sanoi Kurier-lehdelle.

Hein on vastustanut liikennevaloja alusta alkaen.

Jalankulkijoiden ohjaamiseen tarkoitetut liikennevalot ilmestyivät toukokuussa ensin Itävallan pääkaupunkiin Wieniin osana kaupungissa vietettyä Eurovision laulukilpailujen finaalia. Valoista tuli niin suosittuja, että myös Salzburgin ja Linzin kaupungit ottivat ne käyttöön.

Vapauspuolue FPÖ teki Wienissä toukokuussa rikosilmoituksen kaupungin liikenneasioista vastaavasta valtuuston jäsenestä Maria Vassilakousta väittäen tämän tuhlanneen veronmaksajien rahoja. Asiasta kertoneen The Local -verkkolehden mukaan puolue vetosi liikennevalojen uusimisen kustannuksiin, jotka olivat noin 63 000 euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat