Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuntematon omistaja hylkäsi kolme jumbojettiä Kuala Lumpurin lentoasemalle

Ulkomaat
 
Denis Balibouse / Reuters
Hylätyt koneet ovat Boeing 747 -mallia. Cargolux-yhtiön Boeing 747 -rahtikone laskeutui Payernen lentotukikohtaan Sveitsissä viime tammikuussa.
Hylätyt koneet ovat Boeing 747 -mallia. Cargolux-yhtiön Boeing 747 -rahtikone laskeutui Payernen lentotukikohtaan Sveitsissä viime tammikuussa. Kuva: Denis Balibouse / Reuters

Kuala Lumpurin kansainvälisellä lentoasemalla Malesiassa lojuu kolme jumbojettiä, joiden omistajasta ei ole tietoa. Ne ovat olleet siellä yli vuoden.

Joidenkin omistajarekisterien mukaan Boeing 747 -rahtikoneet kuuluisivat Air Atlanta Icelandic -yhtiölle, jonka liiketoiminta perustuu koneiden vuokraamiseen muille lentoyhtiöille. Yhtiö kuitenkin sanoo myyneensä koneet jo vuonna 2008, ja ne ovat ilmeisesti vaihtaneet omistajaa useasti myöhemminkin, kertoo uutiskanava CNN.

Malesian kansallinen lentoasemayhtiö Malaysia Airports julkaisi maanantaina kuvallisen ilmoituksen koneista paikallisissa lehdissä The Starissa ja Sin Chew Dailyssä. Se antoi tuntemattomalle omistajalle 14 päivää aikaa ilmoittautua ja uhkaa muussa tapauksessa myydä koneet kattaakseen niiden säilytyksestä koituneet kulut.

”Tällaisen ilmoituksen antaminen mainoksen muodossa on tavallinen ja järkevä askel velkojen perimisessä, varsinkin tapauksissa, joissa asianosainen yhtiö on ulkomainen ja lopettanut toimintansa eivätkä työläät yritykset yhteyshenkilön löytämiseksi ole onnistuneet”, lentoasemayhtiö kertoo sivuillaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat