Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi on ottanut kiinni Oslon kahdesta puukotuksesta epäillyn

Ulkomaat
 

Tukholma. Norjassa poliisi on ottanut kiinni noin 50-vuotiaan miehen, jolla epäillään olevan yhteys molempiin aamulla tapahtuneisiin puukotuksiin.

”Hänet otettiin kiinni kello 12.05 täällä Oslossa, ja hän on ennestään poliisille tuttu”, sanoi Grete Lien Metlid Oslon poliisista suorana lähetetyssä lehdistötilaisuudessa.

Poliisi sai tiedon ensimmäisestä puukotuksesta kello 07.38 aamulla. Tapaus, jossa uhrina oli nainen, sattui Manglerudin alueella Beiteveienillä. Toinen puukotuksista tuli poliisin tietoon aamulla kello 8.21 ja se tapahtui Breigatalla Oslon Grønlandissa. Tässä tapauksessa uhri oli mies.

Molemmat tekojen uhrit olivat aikuisia. Molemmat olivat norjalaisia. Miehellä on ulkomaalainen tausta. Poliisi epäilee, että tekijällä oli aiempi suhde uhreihin. Tiedossa ei ole toistaiseksi, onko uhreilla keskenään jonkinlainen yhteys. Tekojen taustoista ja epäillystä tekijästä poliisi on toistaiseksi vaihtonainen.

”Motiivia on liian aikaista kommentoida”, sanoi Lien Metlid.

Poliisi arvioi, ettei tapaus aiheuta uhkaa kansalaisille laajemmin.

”Sitä haluamme alleviivata”, sanoi Johan Fredriksen Olson poliisista.

Oslossa valmistellaan parhaillaan muun muassa Nobelin rauhanpalkinnon jakoon liittyviä juhlallisuuksia. Palkinto jaetaan torstaina.

Kysymykseen siitä, voiko teoilla olla jotakin yhteyttä Oslossa käynnissä olevien tapahtumien kanssa, poliisi vastasi, ettei tällaisesta ole mitään tietoa.

Poliisi on läsnä molemmilla tapahtumapaikoilla ja kuulee muun muassa tapahtumapaikkojen naapureita saadakseen lisätietoa asiasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat