Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

New Yorkin lähellä etsitään sarjamurhaajaa – viime vuosina ainakin kymmenen uhria

Ulkomaat
 
Suffolkin piirikunnan poliisi
Suffolkin poliisi julkaisi vuonna 2011 kartan, josta käy ilmi kahdeksan uhrin löytöpaikat Gilgon rannalla.
Suffolkin poliisi julkaisi vuonna 2011 kartan, josta käy ilmi kahdeksan uhrin löytöpaikat Gilgon rannalla. Kuva: Suffolkin piirikunnan poliisi

New Yorkin lähellä etsitään sarjamurhaajaa. Suffolkin piirikunnan poliisi on pyytänyt liittovaltion poliisi FBI:n apua, kertoo uutistoimisto Reuters.

Suffolkin piirikunnassa sijaitsevalta rannalta on löydetty ainakin kymmenen ihmisen jäänteet joulukuusta 2010 alkaen.

Kahdeksan uhreista on ollut naisia, yksi mies ja yksi taaperoikäinen tyttö. Naisista viisi on tunnistettu prostituoiduiksi, jotka ovat myyneet palveluitaan verkossa.

Tutkinta käynnistyi, kun Shannan Gilbert -niminen prostituoitu New Jerseysta katosi Long Islandilla toukokuussa 2010. Hänen ruumiinsa löydettiin Gilgo Beachilta yli vuosi myöhemmin. Samalla löytyivät myös useiden muiden naisten jäänteet.

Poliisi arvioi, että surmien taustalla on sama ihminen. Se arvioi myös, että uhrit on surmattu muualla ja kuljetettu sitten rannalle.

Jo vuonna 2011 Suffolkin piirikunnan poliisi lupasi tapausten selviämiseen liittyvästä vihjeestä vajaan 23 000 euron (25 000 dollaria) palkkion. Asiasta kertoi tuolloin uutiskanava CNN.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat