Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sveitsin yleisradio: Poliisi pidätti kaksi syyrialaismiestä Genevessä, kun autosta löytyi räjähdejäämiä

Ulkomaat
 
DENIS BALIBOUSE / Reuters
Sveitsin ja Ranskan välisellä tulliasemalla lähellä Geneveä tiukennettiin valvontaa perjantaina.
Sveitsin ja Ranskan välisellä tulliasemalla lähellä Geneveä tiukennettiin valvontaa perjantaina. Kuva: DENIS BALIBOUSE / Reuters

Poliisi pidätti kaksi syyrialaismiestä perjantaina Genevessä Sveitsissä, kun heidän autostaan löytyi räjähdejäämiä, Sveitsin yleisradio RTS kertoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Geneve on ollut torstaista lähtien hälytystilassa, kun poliisit etsivät Pariisin marraskuun terrori-iskuihin liittyviä epäiltyjä.

Sveitsin viranomaiset ovat keskiviikosta lähtien etsineet neljää epäiltyä jihadistia, joiden uskotaan olevan kaupungissa tai sen läheisyydessä. Geneve sijaitsee lähellä Ranskan rajaa.

Sveitsin poliisi ei suostunut kertomaan AFP:lle, liittyvätkö perjantain pidätykset neljään etsittyyn mieheen. Terrorijärjestö Isisiin liitettyjen miesten valokuvia on esitetty Sveitsin mediassa keskiviikosta lähtien.

Geneven alueen hälytystila nostettiin torstaina kolmannelle asteelle viisiportaisella asteikolla. Genevessä sijaitsee YK:n Euroopan-päämaja, jota kautta kaupunkiin on majoittunut muun muassa Maailman kauppajärjestö WTO, Maailman terveysjärjestö WHO, Kansainvälinen työjärjestö ILO ja YK:n pakolaisjärjestö UNHCR. YK:n alaisten järjestöjen lisäksi kaupungissa ovat myös Punaisen Ristin päätoiminnot.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat