Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sveitsin viranomaiset vahvistivat pidättäneensä kaksi syyrialaismiestä – epäillään räjähteiden ja myrkkykaasujen valmistuksesta

Ulkomaat
 
DENIS BALIBOUSE / Reuters
Geneven alueen hälytystila nostettiin torstaina terroristiepäilyjen takia kolmannelle asteelle viisiportaisella asteikolla. Sveitsin tullin työntekijöitä saapui tarkastuspisteelle lähelle Geneveä perjantaina.
Geneven alueen hälytystila nostettiin torstaina terroristiepäilyjen takia kolmannelle asteelle viisiportaisella asteikolla. Sveitsin tullin työntekijöitä saapui tarkastuspisteelle lähelle Geneveä perjantaina. Kuva: DENIS BALIBOUSE / Reuters

Sveitsiläisviranomaiset vahvistivat lauantaina pidättäneensä kaksi syyrialaismiestä, joita epäillään räjähteiden ja myrkkykaasujen valmistuksesta, naamioimisesta ja kuljettamisesta.

Sveitsiläisviranomaiset vahvistivat lauantaina pidättäneensä kaksi syyrialaismiestä, kun heidän autostaan löytyi räjähdejäämiä.

Geneven syyttäjä Olivier Jornot kertoi lauantaina uutistoimisto AFP:n mukaan, että pidätettyjä epäillään ”räjähteiden ja myrkkykaasujen valmistuksesta, naamioimisesta ja kuljettamisesta”.

Syyttäjä sanoi lausunnossaan myös, että miesten epäillään rikkoneen Sveitsin lakia, joka kieltää ”Al-Qaidan, Isisin ja niiden kaltaiset järjestöt”.

Syyttäjä kertoi, että pidätetyillä miehillä on Syyrian passit, ja että he ovat tulleet Sveitsiin hiljattain.

Geneve on ollut torstaista lähtien hälytystilassa terroriuhan takia.

Sveitsin viranomaiset ovat keskiviikosta lähtien etsineet neljää epäiltyä jihadistia, joiden uskotaan olevan kaupungissa tai sen läheisyydessä. Etsittyjä epäillään yhteyksistä marraskuussa Pariisiin iskeneeseen Isis-äärijärjestöön.

Geneve sijaitsee lähellä Ranskan rajaa.

Geneven alueen hälytystila nostettiin torstaina kolmannelle asteelle viisiportaisella asteikolla.

Genevessä sijaitsee YK:n Euroopan-päämaja, jota kautta kaupunkiin on majoittunut muun muassa Maailman kauppajärjestö WTO, Maailman terveysjärjestö WHO, Kansainvälinen työjärjestö ILO ja YK:n pakolaisjärjestö UNHCR.

YK:n alaisten järjestöjen lisäksi kaupungissa ovat myös Punaisen Ristin päätoiminnot.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat