Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hakkeriryhmä Anonymous otti kohteekseen Donald Trumpin – ”Teitä on varoitettu”

Ulkomaat
 
Tällainen mies on presidentiksi haluava Donald Trump
Tällainen mies on presidentiksi haluava Donald Trump
Yhdysvaltojen presidentiksi haluava miljardööri Donald Trump on möläyttelijä, joka on suututtanut monet. Suorapuheisuudestaan huolimatta noin neljäsosa republikaanisen puolueen kannattajista haluaa hänet presidenttiehdokkaakseen.
CHRISTOPHER ALUKA BERRY / Reuters
Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Donald Trump vieraili lauantaina Etelä-Carolinan Aikenissa.
Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Donald Trump vieraili lauantaina Etelä-Carolinan Aikenissa.

Ryhmä antaa julkaisemallaan videolla Trumpille vakavan varoituksen.

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi Yhdysvalloissa pyrkivän liikemies Donald Trumpin provosoivat kommentit ovat saaneet kuluneella viikolla näkyviä vastareaktioita.

Kun Trump vaati, että muslimeille pitäisi määrätä maahantulokielto, moni republikaanikin tuomitsi hänen puheensa jyrkästi. Britanniassa taas perustettiin Trumpin maahantulon kieltämistä vaativa kansalaisaloite, johon on lähtenyt mukaan jo yli 550 000 brittiä.

Nyt Trump on saanut uuden vihollisen hakkeriaktivistiryhmä Anonymousista, joka on aloittanut Twitterissä Trumpin-vastaisen #OpTrump-kampanjan.

Anonymousin julkaisemassa lyhyehkössä Youtube-videossa esiintyvällä hahmolla on ryhmälle tyypilliseen tapaan Guy Fawkes -naamio. Hän sanoo Trumpin teoista olevan suoraa hyötyä äärijärjestö Isisille ja kehottaa lopuksi Trumpia miettimään kahdesti ennen kuin puhuu mitään.

”Teitä on varoitettu, herra Trump.”

Aiemmin viikolla Anonymous teki International Business Times -lehden mukaan Trumpin verkkosivuille palvelunestohyökkäyksen. Se ei kaatanut sivuja mutta hidasti niiden toimintaa merkittävästi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat