Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lääkärin kotoa löytyi ruumiinosia täynnä ollut jääkaappi Norjassa – selvisi varoituksella

Lääkäri kertoi poliisille salakuljettaneensa ruumiinosat kotiinsa, koska oli lopettamassa työt sairaalassa.

Ulkomaat
 

Norjassa poliisi on löytänyt amputoituja ruumiinosia paikallisen lääkärin kotoa. Ruumiinosat löydettiin vihjeen perusteella.

Etelä-Norjassa työskennellyt tutkimuslääkäri oli salakuljettanut amputoituja ruumiinosia kotiinsa sairaalasta, missä hän aiemmin työskenteli, uutisoi The Local.

Karmaiseva löytö tehtiin, kun poliisi sai ilmoituksen, että lääkäri varastoi mahdollisesti ruumiinosia kotonaan. Kotietsinnässä poliisi löysi lääkärin kotoa ylimääräisen jääkaapin, josta oli poistettu kahvat. Sen sisältä löytyi useilla lukoilla suljettu laatikko, josta löytyi lukuisia ihmisen ruumiinosia.

Poliisin mukaan ruumiinosat olivat peräisin potilailta, jotka olivat lahjoittaneet ne tutkimuskäyttöön. Lääkäri vei ne kotiinsa lopetettuaan työt sairaalassa. Syyksi hän kertoi, ettei luottanut sairaalan säilyttävän niitä asianmukaisella tavalla, vaan että ne saatettaisiin siellä jopa hävittää.

Norjan yleisradioyhtiö NRK:n mukaan lääkäri sanoi poliisikuulusteluissa käyttäneensä tutkimukseen paljon aikaa, eikä siksi halunnut riskeerata, että tutkimukselle tärkeät ruumiinosat katoaisivat hänen lähdettyään sairaalasta.

Tapahtumien karmaisevuudesta huolimatta Norjan terveyslaitos päästi miehen varoituksella, ja hän voi työskennellä lääkärinä jatkossakin. Virallisen varoituksen mies sai epäammattimaisesta ja epätieteellisestä toiminnasta.

Ruumiinosat tosin palautettiin sairaalaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat