Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjä tutkii Turkissa alasammutun hävittäjän mustan laatikon – kutsuu mukaan ulkomaalaisia asiantuntijoita

Ulkomaat
 
Alasammutun venäläishävittäjän musta laatikko avattiin Moskovassa
Alasammutun venäläishävittäjän musta laatikko avattiin Moskovassa
Marraskuussa Turkin alasampuman venäläishävittäjän musta laatikko avattiin kansainvälisen median silmien alla. Turkin mukaan Venäjän hävittäjä tunkeutui maan ilmatilaan eikä poistunut toistuvista varoituksista huolimatta. Venäjän mukaan sen kone oli Syyrian ilmatilassa ampumisen aikaan.

Venäjän puolustusministeriö kutsui perjantaina Venäjän ja kansainvälisen median edustajat marraskuun lopulla alasammutun hävittäjän mustan laatikon tutkintatilaisuuteen, kertoo uutistoimisto Reuters.

Turkki ampui venäläishävittäjän alas lähellä Syyrian rajaa 24. marraskuuta. Turkin mukaan Venäjän hävittäjä tunkeutui maan ilmatilaan eikä poistunut toistuvista varoituksista huolimatta. Venäjän mukaan sen kone ei jättänyt Syyriaa, eikä aiheuttanut Turkille vaaraa.

Tiedotustilaisuudessa Venäjän ilmavoimien johtava apulaiskomentaja Sergei Dronov kertoi, että Venäjä haluaa edetä avoimesti tutkinnoissa ja kutsuu kansainväliset asiantuntijat mukaan tutkintaan.

Venäjä kieltää, että sen kone olisi rikkonut Turkin ilmatilaa ja toivoo voivansa todistaa tämän mustan laatikon tallentaman tiedon avulla.

Tutkinnan tuloksia odotetaan julkistettaviksi maanantaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat